20 maart 2019

Bekijk gerust onze achter-de-schermenfoto’s en je ziet meteen dat elk zijn talent heeft. En dat de makers ook hieraan graag deelnamen.

Achter de schermen

Geschenken met een knipoog is vooral een netwerk van mensen. Het leek ons dan ook logisch om mensen centraal te zetten in onze “geschenken met een knipoog”-campagne. Daarom vroegen we een aantal makers om model te zijn voor deze fotoshoot. Met een portie nieuwsgierigheid, een beetje angst misschien ook wel in het begin, maar vooral met heel veel goesting gingen 15 modellen langs bij Proud Mary waar fotograaf Marc Wallican hen op de gevoelige plaat vastlegde. Maar eerst was er de make-up uiteraard. Met vaste hand kreeg iedereen het knipoog-logootje op de arm. De haren wat in de plooi leggen, kleren rechttrekken en…cheese!

De resultaten kan je zelf bewonderen in onze campagne. Wij waren in elk geval enthousiast. Na de shoot in de studio mocht elke maker nog eens met zijn geschenk-met-een-knipoog op de foto. Trots om wat ze gemaakt hebben. Onze modellen kwamen van verschillende deelnemende organisaties maar de verbondenheid om deze campagne samen tot een succes te brengen, was voelbaar.