14 november 2019

Bent u nog op zoek naar een leuk eindejaarsgeschenk? Wat dacht u van de West-Vlaamse smoefelbox, een leuke geschenkbox gevuld met producten 'met een knipoog' én 100% West-Vlaamse streekproducten.

De Provincie West-Vlaanderen heeft haar eigen webshop en bundelt daarop tal van leuke geschenken met een West-Vlaamse toets weliswaar. Recent is daar ook de enige echte West-Vlaamse smoefelbox bijgekomen.

U geeft om wat u geeft

De gloednieuwe West-Vlaamse smoefelbox is een leuke geschenkbox, gevuld met een combinatie van producten ‘met een knipoog’ en 100% West-Vlaamse streekproducten. 100% West-Vlaams staat voor producten die met liefde en vakmanschap op een ambachtelijke wijzge maakt zijn. Een leuke combinatie dus met de makers achter de ‘geschenken met een knipoog’. De doos bevat in totaal 8 producten, stuk voor stuk van ambachtelijke topkwaliteit.

Onder het motto, u geeft om wat u geeft, én omdat cadeautjes geven minstens even leuk is als cadeautjes krijgen, vormt de West-Vlaamse smoefelbox een ideaal geschenk om te geven tijdens de feestdagen. Geïnteresseerd? Klik hier en bestel uw unieke geschenkbox. Je kan de Smoefelbox, vanaf 16 november, ook kopen in het Informatiecentrum Tolhuis (Jan Van Eyckplein 2 in Brugge)

De smoefelbox in beeld? Bekijk het filmpje hieronder!