05 februari 2021

Hieperdepiep! 10 jaar 't één & 't ander!

Hieperdepiep! 10 jaar ’t één & ’t ander!

We hadden het liever wat uitbundiger kunnen vieren maar op 8 februari 2021 bestaat onze winkel 10 jaar. Tien jaar ouder en wat gegroeid. De oude poort verdween en maakte plaats voor een echte winkeldeur en ook de verbouwingen van vorig jaar zorgden voor een aantrekkelijkere plek om onze handgemaakte geschenken voor te stellen.

Maar ook heel wat mensen passeerden onze winkel. Ergotherapeuten, winkeldames, vrijwilligers en heel wat stagiairs die meedraaiden en zich zo voorbereiden op de stap weg van het ziekenhuis. Heel wat mensen konden voor en achter de schermen, in ateliers en winkel, hun sterktes inzetten en benutten om ’t één & ’t ander te laten groeien tot wat we nu zijn: een mooie geschenkenwinkel met een boodschap!

Er zijn zoveel mooie, grote en kleine momenten, uit de laatste 10 jaar waar we graag op terugkijken. Op onze Facebookpagina en Instagram willen we het hele jaar door af en toe achteruitkijken en genieten. En natuurlijk denken we ook vooruit! Met een nieuwe webwinkel en webshop en nog heel wat nieuwe plannen. Op naar de volgende 10 jaren!

Een WTV / Focus reportage toont hoe alles begon: klik hier.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Bezoek onze website.