31 oktober 2019

Een handgemaakte wenskaart is een originele manier om uw personeel, leden, vrijwilligers,... een fijne start van het nieuwe jaar toe te wensen. Wij maken deze graag voor u!

Het nieuwe jaar lonkt en er worden traditiegetrouw heel wat kaartjes gestuurd naar collega’s, vrienden, vrijwilligers, …. om hen het beste toe te wensen. Een handgemaakte wenskaart is een originele en persoonlijke manier om dit te doen.

Het “verhaal” achter onze kaartjes

In de ergo-ateliers van het psychiatrisch ziekenhuis Heilig Hart maken mensen die een moeilijke periode overwinnen de kaartjes in kader van therapie! Op deze manier stoppen ze het gepieker, leren ze terug volhouden, leren ze omgaan met complimenten of kritiek en halen ze tegelijk veel voldoening uit het feit dat wat ze maken een bestemming krijgt. Deze kaartjes en ook andere producten worden verkocht in ’t één & ’t ander, een winkel met een boodschap (www.teenentanderieper.be).

Aanbod

We hebben drie soorten wenskaarten:

  • twèduust
  • 366
  • Kerstboom

Prijs

Kaarten kunnen per stuk besteld worden. De kaarten kosten €2 per stuk inclusief enveloppe.

Hoe bestellen?

Mail je bestelling naar info@teenentanderieper.be vóór 30 november 2019.

Je kunt ze ophalen in ’t één & ’t ander, Poperingseweg 8 in Ieper 14 dagen na uw bestelling. Een factuur is mogelijk vanaf €25,00.