23 oktober 2019

Workshop digitale fotografie: foto's met bokeh effect (19 november, 14u-16u, t één & 't ander in Ieper)

Heb je je ook al afgevraagd hoe je lichtcirkels (bokeh) of een wazige achtergrond krijgt bij je foto’s? Annelies Siersack (lesgeefster fotografie CVO Miras) legt stap voor stap uit hoe je een bokeh-effect krijgt in je foto’s. Na de introductie gaan we ook zelf aan de slag. Experimenteer volop met de feestelijke kerstverlichting en decoratie. Zo krijg je de techniek onder de knie en kun je hiermee zelf aan de slag voor leuke kerstkaartjes én eindejaarsfoto’s. De opgedane kennis kun je ook gebruiken bij het fotograferen zoals landschappen, portretten …

Praktische informatie:

  • Beginner versus gevorderd? Ook als beginner kan je deelnemen aan deze workshop!
  • Zelf meebrengen: een reflexcamera/hybride camera of systeemcamera met objectief.
  • Let op: het aantal plaatsen zijn beperkt!
  • Inschrijven: De deelnameprijs bedraagt € 15 (koffie en versnapering inbegrepen). Inschrijven en betalen vooraf in onze winkel: ’t één & ’t ander (Poperingseweg 8, 8900 Ieper -T 057 239 178). De inschrijving is pas definitief na betaling.

Over de workshops

Onze workshops zijn niet alleen een manier om een techniek bij te leren, maar ook een manier om met onze (voor)oordelen om te gaan. We stellen de groepen van onze workshops zo samen dat mensen met een psychische kwetsbaarheid, (ex)patiënten en mensen van buiten het ziekenhuis samen dingen ondernemen. Op een losse en toegankelijke manier leren we elkaar beter kennen.